Sider

søndag 22. november 2009

Ti i skuddet #6


6. uke av Åshilds AJ-utfordring er ferdig! - jeg rakk akkurat å bli ferdig i full fart med siden min!


Temaet er nemlig ”jeg vil leke”. Hvordan du tolker oppgaven, er selvfølgelig helt opp til deg. Men lek! Det er det aller viktigste denne uka. Lek underveis i den kreative prosessen, ha øynene åpne for muligheter til litt spontan lek ellers i hverdagen og planlegg gjerne også en lekeaktivitet. Lek er så ufattelig viktig for så mye, og ikke minst for kreativiteten. Når leker du? Hvordan liker du å leke? Hva får fram lekelysten i deg? La det boble rundt temaet lek! Ukens ord er ”spontanitet”, og teknikkvalget må jo selvfølgelig bli fingermaling. Jeg vil også at du skal ta utgangspunkt i grafittistilen når du skriver teksten din, enten du bruker den på hele eller bare på deler av den. Åsså skal du ha med en tegning – om det er din egen tegning eller andres, spiller ingen rolle. Jeg vil også se spiralformen, og dekor laget av metall. Ukens farge er oransje og verktøyet du skal teste ut er hulltang/hullmaskin.


Jeg skal bli flinkere til å leke, å tørre å gi slipp på sperrer, være impulsiv og slutte å bry meg for mye om hva andre mener... Kanskje et nyttårsforsett?


Sønnen min har tegnet meg, siden er orange (mala med fingrene!), spontanitet er skrevet i graffitistil, spiraler er det litt rundt omkring, pilen er av metall, og så har jeg fire sett à 3 hull!

1 kommentar:

Torill sa...

Du rakk det jo!!!
Har venta litt på denne!!
KNALL! så stilig tittel!!